İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - Küçükçekmece Halk Eğitimi Merkezi

Nis

Küçükçekmece Halk Eğitimi Merkezi 23 Nisan'da çocuklarla birlikte bu heyecana ortak oluyor. Minik Eller, Büyük Hayaller projesi kapsamında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında öğretmenlerimizle birlikte okullarda hazırladığımız çeşitli etkinliklerimizle coşkumuzu paylaşıyoruz.

Mrt

Motorlu Taşıt Sürücüleri Direksiyon Eğitimi Sınav Sorumlusu Kursu kurum kapasitesi dikkate alınarak başvuru sırasına göre 3 grup halinde planlanmıştır. Grup eğitimleri sırayla gerçekleştirilecektir. Eğitim başlamadan önce her grup için halk eğitim merkezinde bilgilendirme toplantısı yapılacaktır. Grup listeleri, eğitim tarihleri ve saatleri aşağıda belirtildiği gibidir.

Mrt

Kütüphanemiz Salı, Çarşamba ve Cuma günleri açıktır.

Mrt

Bugün Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü kutlamakta ve vatanımız için canlarını seve seve feda eden kahraman şehitlerimizi anmaktayız.Bizlere bu büyük zaferin gururunu armağan eden başta Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatanı uğruna hayatlarını feda eden bütün şehitleri bir kez daha rahmet , saygı ve şükranla anıyoruz.

Mrt

KURUMUMUZDA 12 MART İSTİKLAL MARŞIMIZIN KABULÜNÜN 103.YIL DÖNÜMÜNÜ KURSİYERLERİMİZLE  BİRLİKTE KUTLADIK.SÜRECİ ANLATAN AKİF FİLMİNİ HEP BİRLİKTE İZLEDİK.

Mrt

Ülkemizde Her yıl 28 Şubat Sivil savunma Günü” ve 1-7 Mart Deprem haftası, deprem bilincinin oluşturulması ve depremlere karşı hazırlıklı olunması amacıyla “Deprem Haftası” olarak kutlanmaktadır.Bu kapsamda kurumumuzda  kursiyer ve öğretmenlerimize temel afet bilincinin kazandırılması amacıyla  afet öncesi hazırlık konularında eğitim verildi ve eğitim sonrasından deprem tatbikatı yapıldı.

Deprem şehitlerimize Allah'tan rahmet ,yakınlarına başsağlığı diliyoruz.