İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - Halk Eğitim Merkezi

Merkez 0212 598 59 45 A.Ö bürosu 0212 580 13 00
02125920046
Adres
Gültepe Mah. Karayolları Cad. No17 K4 Beşyol Metrobüs Durağı Yanı Küçükçekmece/İSTANBUL/TÜRKİYE AÇIK ÖĞRETİM MERKEZİ BÜROMUZ KARTALTEPE MAH. NAMIK KEMAL CD. NO51 KÜÇÜKÇEKMECE
Vizyon
VİZYONUMUZ Hedefimiz, çevremizde övgü ile bahsedilen, çagin önünde giden bir okul olmak, sürekli iyilestirme ve gelistirme ekseninde, toplumun elit kesimini olusturacak, yeniliklerin öncüsü nesiller yetistirmek, Milli Egitimin Genel Amaçlari dogrultusunda; Adaletin, barisin, hosgörünün, karsilikli saygi ve sevginin hakim oldugu, sorumluluklarin ve özgürlüklerin dengesinin kuruldugu bir ortamda, TOPLAM KALITE`yi bütün olusumlari ile gerçeklestirmektir.
Misyon
Halkın yaşam kalitesini yükselterek , toplumsal refahı artırmak için yaşam boyu öğrenme perspektifi içerisinde , toplumun her yaş ve eğitim düzeyindeki kişilere enerjilerini ve yaratıcılıklarını ortaya çıkaracak , öğrenme , iş ve yaşam becerilerini geliştirmek.Zorunlu ilköğretim çağı dışında kalmış bireylere okuma -yazma öğretmek. Ulusal kültür değerlerinin korunmasına yardımcı olmak.Tarım ve Endüstri kesimindeki yeni teknoloji ve tekniklerin tanıtılmasına , işsiz olanlara gelir getirici ve yaşam düzeylerini yükseltici beceriler kazanmalarına yardımcı olmak.
Başarılar
Öğretim Şekli :Yaygın Öğretim
DOĞALGAZ
ADSL (1 Mbit)
Ulaşım
ANA MERKEZ MÜDÜRLÜK:Beşyol Metrobüs Durağı Yanı AÇIKÖĞRETİM BÜROSU:Sefaköy Metrobüs Durağı Radison Oteli arkası
Yerleşim Yeri
ANA MERKEZ MÜDÜRLÜK:Gültepe Mah. Karayolları Cad. No17 K4 Beşyol Metrobüs Durağı Yanı Küçükçekmece/İSTANBUL/TÜRKİYE AÇIKÖĞRETİM BÜROSU:Kartaltepe mh.Namık Kemal cd.No:51 Sefaköy /Küçükçekmece/İSTANBUL/TÜRKİYE
İl Merkezine uzaklığı 24,2 km, İlçe Merkezine uzaklığı 270 m dir.